top of page

Cases

Integrationer

Integration med Aha! (aha.io) 

En stor virksomhed benyttede i forvejen Aha!, hvilket kan være et indlysende valg for innovative virksomheder, som arbejder med ideudvikling og visuelle roadmaps. Virksomheden ønskede en synkronisering mellem Aha! og Jira, fordi Jira kunne hjælpe virksomheden med at strukturere og planlægge de konkrete arbejdsopgaver. Derfor lavede vi en fuld integration mellem Jira og Aha!.  

 

 

Integration med PowerBi

For en virksomhed løste vi en udfordring som handlede om at vise PowerBI rapporter direkte i Jira, således virksomheden selv kunne konfigurere fremtidige rapporter mht. specifikke business krav.

 
Udvikling

 

 

Tematisering af Confluence

For en virksomhed udviklede vi et unikt designtema til Confluence. Det betød at forskellige afdelinger i virksomheden kunne tilpasse deres del af Confluence på en unik måde, hvilket gav dem fleksibilitet. 

 
Optimering

 

 

Optimering gennem simplificering

For en stor dansk virksomhed lavede vi en total re-konfigurering af deres Jira installation. Jira var blevet for omfattende i form af komplekse schemes og workflows. Re-konfigureringen betød at virksomheden fik et bedre overblik og dermed opnåede et større udbytte af Jira,  samt en optimering af deres workflows internt i virksomheden såvel som i Jira.

 

Har du spørgsmål og er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for jer?  

Du er altid velkommen til at kontakte os få en uforpligtende snak. Telefon: +45 60 65 10 52

Læs også om vores ydelser her.

bottom of page